Beton ciré

Beton ciré 

Beton ciré laten aanbrengen? 


Beton ciré, ook wel bekend als microcement, is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten.
De oorsprong van beton ciré ligt in Argentinië en wordt tegenwoordig overal ter wereld toegepast. Puik werkt met de producten van Topciment. Topciment is in spanje de fabrikant van microcement met de meeste jaren ervaring in de markt en produceert alle producten zelf. Topciment Microcement concurreert niet op prijs, maar op kwaliteit!

Toepassingen


Beton ciré is een krasbestendige en milieubewuste afwerking. Vanwege de hoge slijtvastheid en hardheid kent beton ciré vele toepassingen zoals badkamers, aanrechtbladen, vloeren, trappen, muren en zelfs meubels.

Beton ciré wordt met de hand aangebracht. Door de verschillende lagen aan te brengen en vervolgens weer op te schuren krijg je een erg uniek, levendig en luxe beton creatie. Hierdoor is geen enkel werk hetzelfde.

Beton ciré heeft een dunne laagdikte van maar 3 mm waardoor er geen gevolgen zijn voor de structurele belastingen van het gebouw. Beton ciré aanbrengen kan op iedere stabiele ondergrond toegepast worden zoals beton, tegels, marmer, dekvloermortel, terrazzo, hout of MDF.
Verticale en horizontale oppervlakken, binnen en buiten. Ook vloerverwarming is geen probleem. De vlakheid van de ondergrond zal bepalend zijn voor het eindresultaat.

Beton ciré is goed te combineren met hout en staal voor de ultieme industriële look!

Beton ciré aanbrengen in toilet  Beton ciré aanbrengen in badkamer  Beton ciré aanbrengen in badkamer  Beton ciré aanbrengen in keuken     

Beton ciré trend

Betonlook, betonstuc, leefbeton, microcement. Dit zijn allemaal verzamelnamen voor beton ciré. Beton ciré is de grote trend van dit moment en niet zonder reden. Deze prachtige afwerking zorgt voor een stoere, verfijnde en luxueuze  uitstraling.

Beton ciré laten aanbrengen? Je kunt het perfect combineren met elke gewenste stijl van modern tot industrieel of juist landelijk. De keus aan u!

 

Voordelen beton ciré aanbrengen

  • Hoogwaardig design
  • Kras en slijtvast
  • Hygienisch (oppervlakken zijn vrij van ziektekiemen en bacteriën)
  • Waterbestendig
  • Korte verbouwing zonder puin
  • Makkelijk te onderhouden
  • Duurzaam
  • Zeer sterk

’Beton ciré aanbrengen kan niet zomaar door iedere klusser (en zelfs niet eens door iedere stukadoor). Het is verstandig om een beton ciré expert in te huren.’’

 

Kleuren

Er zijn veertig standaard kleuren beschikbaar met een brede selectie aan grijstinten, aardetinten, levendige en neutrale kleuren en ook decoratieve verfen, metaal finishes en roesteffect. Wilt u net een ander tintje dan is dit geen probleem! Wij mengen de kleuren zelf. 

Waterdichtheid

Met de sealers die wij gebruiken voor de afwerking van onze beton ciré verkrijgen we een grotere mate van hardheid en bestendigheid. Zij maken de oppervlakken waterdicht en vochtbestendig en zijn hierdoor zeer geschikt voor bad- en doucheruimten, maar ook zwembaden!

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of geïnteresseerd in ons aanbod? Neem een kijkje in ons portfolio of neem contact met ons op.

Volg ons nu op Instagram voor extra wooninspiratie!